Privéreis of privegroep

.Naast onze vaste reisprogramma's is het natuurlijk ook mogelijk om een privereis naar Schotland of Nieuw-Zeeland te maken. Wij hebben de afgelopen enkele mooie reizen samengesteld en gemaakt.  Wilt u met een eigen chauffeur op reis of misschien met uw vriendengroep of bedrijf een reis maken?  In overleg met u stellen wij een passend programma samen. Wat te denken van een 3-weekse reis door de natuur van Nieuw-Zeeland. Of een week naar de afgelegen eilanden van Schotland?

Een reis voor u op maat, met chauffeur/gids

Beleef het mooie Nieuw Zeeland samen met uw vrienden, familie of collega's. Comfortabel genieten van het land terwijl u gereden wordt. Wanneeer u bij ons een maatwerkgroepsreis boekt, wordt het reisprogramma afgestemd op de wensen van de groep.

U gaat op pad met de onze ervaren chauffeur/reisbegeleider, genietend van de natuur en cultuur en overnachtend in kleinschalige top-accommodaties. Van boutique lodges in de natuur tot luxe resorts en golfcourses, wij weten de mooiste plekjes.

Enkele voorbeelden van de luxe accommodatie die wij voor u kunnen boeken:

Link:

Een week naar Gleneagles, St Andrews en de Highlands

Schotland, the Home of Golf. Een prachtige reis langs de beroemdste golfbanen van Schotland met overnachten in klassieke en unieke accommodaties. Gleneagles en St Andrews zijn natuurlijk de kroonjuwelen van de golfsport. De eerste dagen verblijven we dan ook in de omgeving van Stirling/centraal Schotland.

De reis gaat vervolgens naar het woeste noorden, naar de omgeving van Inverness. Hier bent u in het andere golfparadijs van Schotland met de topbanen van Castle Stuart, Nairn en Royal Dornoch.

Link:

6 dagen op verkenning met uw eigen gids op de historische eilanden

Het is maar een afstand van 30 kilometer, maar de Orkney eilanden zijn een ander Schotland. Een verrassend groene eilandengroep met diepe Keltische en Noorse wortels en een fascinerende geschiedenis. Van ruines uit de steentijd tot het oorlogsdrama in de grote Scapa Flow, uw privegids neemt u mee op een reis door het verleden.

Link:

Een reis voor u op maat, met chauffeur/gids

Schotland is een heerlijke bestemming voor een reis met uw familie of reisgezelschap. Met de ervaring van onze groeps- en autoreizen bieden we u het mooiste van Schotland. Reizend in onze comfortabele minibus, door een land vol kastelen, woeste hooglanden en gezellige dorpjes. U reist met onze ervaren reisbegeleider/chauffeur. (20 jaar ervaring in Schotland, Nieuw-Zeeland en Canada)

Link: