Groepsrondreis

5-sterren accommodaties & businessclass vlucht

Sluimerend wakker worden met het geluid van de oceaan en genieten van een ontbijt in de zomerzon. Een reis, geschikt is voor zowel de bourgondische levensgenieter als voor wie de schoonheid en rust van Nieuw-Zeeland wil ervaren. U vliegt in stijl, met Emirates Businessclass naar Nieuw-Zeeland. 

Link:

Boutique reis naar Noord- en Zuideiland

Een reis voor liefhebbers van rust, ruimte en woeste natuur, maar ook voor genieters van het goede leven. Ervaar Nieuw-Zeeland en geniet van het mooie berglandschap, de stranden, regenwouden en de fascinerende geologie. Veel persoonlijke vrijheid en kleine groepen van maximaal acht personen. Deze reis is door onze deelnemers beloond met 9+

Link:

14-daagse en 21-daagse reis, comfort en natuur

Een groepsreis naar West Canada met maximaal 10 Nederlandse en/of Vlaamse deelnemers. Een relaxte reis met excursies inclusief, kwaliteitsaccommodaties en veel individuele vrijheid. Onze groepsreizen in Canada worden begeleid door onze ervaren Nederlandse/Canadese reisbegeleider. Op reis dus met een echte expert!

Link:

8-daagse kwaliteitsreis, 4- en 5-sterrenaccommodaties

Een reis die Schotlands rijke verleden combineert met comfort en stijl. U overnacht in accommodaties die Schotse geschiedenis ademen, maar ook alle service, comfort en luxe bieden die u van 4 en 5-sterrenaccommodaties kunt verwachten. Onze reizen zijn kleinschalig met veel persoonlijke vrijheid.

De accommodaties zijn veelal gelegen in de stadjes en dorpjes zodat u een eigen plan kunt trekken. De in de tekst vermelde excursies zijn inclusief, maar u kunt zelf uw eigen tempo bepalen.

Link:

Boutique reis door hart van Schotland naar Isle of Lewis & Harris

Aan de rand van Europa is de natuur woest, maar ook ontroerend mooi. Laat u verrassen door de mooie Highlands en de eilanden van de Outer Hebrides. Een reis door prachtige gebieden van het Schotse land, waarbij we de drukke plaatsen vermijden en laten u kennismaken met het eeuwenoude landschap. Vertrek 5 mei - nog 1 plek beschikbaar

Link:

9-daagse reis van de Highlands naar de Prehistorie

Het noorden van Schotland is een land van mysterie. Met het woeste klimaat, de lege berglandschappen en bekroond met een eilandengroep uit prehistorische tijden. We overnachten in 3 & 4-sterren kwaliteitsaccommodaties, reizend in een kleine groep van maximaal 7 personen.

U reist vanaf Inverness naar de westkust, naar het land van Assynt. Een panoramisch land met de bergtoppen van Suilven en Stac Pollaid. Langs de kust gaan we noordwaarts, door lege landschappen met prachtige vergezichten.

Link:

18- daagse self drive 4WD winterrondreis, inclusief begeleiding

Onze Island Hopping On Ice / Ice Roads Adventure rondreis brengt u naar het hoge noorden van Canada; het gebied van goudzoekers, buffels, First Nations en vooral onvoorstelbaar veel natuur.

Het unieke van deze rondreis is dat u zelf achter het stuur zit van uw 4x4 terreinauto en uw reisleider/gids volgt door het immense Canadian Boreal Forest en over de wereldberoemde Ice Roads. Metersdik ijs voert u over o.a. het Athabasca Lake waar de vrachtauto's uit de TV-serie Ice Road Truckers heer en meester zijn.

Link:

Op reis in de Indian Summer in Oost Canada

Het Oosten van Canada toont zich op zijn mooist tijdens de z.g. Indian Summer. Tijdens het herfstseizoen, wanneer alle boombladeren gaan kleuren, veranderen de berghellingen in een ware gloed van groen, geel, oranje, rood en alles wat daar tussen zit. Een waar feest voor het oog. Dat alles wordt vervolgens gelardeerd met prachtige meren, ruige zeekusten, liefelijke zandstranden, tegen de berghellingen aangeplakte dorpjes en vele pittoreske vuurtorens.

Link: