Type Reizen

Wij bieden verschillende soorten reizen aan. Wilt u met eigen auto of een huurauto een rondreis maken, dan stellen wij graag een autorondreis voor u samen. Reist u liever onder begeleiding, dan kunt u kiezen voor een groepsrondreis. Wilt u met uw eigen familie, vrienden of alleen reizen, maar wel onder begeleiding van chauffeur/reisbegeleider? Ook dat kan, wij stellen graag een privéreis voor u samen.

Onze autoreizen brengen u naar het mooiste van Nieuw-Zeeland en Schotland. Iedere reis is op maat gemaakt, waar wij in overleg met u een passende reis samenstellen. Op onze reizen overnacht in kwaliteitsaccommodaties op de beste locaties en aan u de keuze uit onze 4 en 5-sterren accommodaties. Ieder jaar zijn wij meer dan vier maanden onderweg in Schotland en Nieuw-Zeeland, en werken wij aan het verbeteren van onze reizen.  U gaat dan ook op reis met de kenners van het land.

 

 

Onze groepsreizen naar Nieuw-Zeeland en Schotland zijn kleinschalige kwaliteitsreizen. Om volop te kunnen genieten van onze mooie plekjes reizen wij in kleine gezelschappen van maximaal negen personen. De accommodaties zijn in de categorie 4 en 5-sterren, vaak de beste en leukste lodges en hotels in de streek. Bovenal kiezen wij voor rust, natuur en cultuur en onze reizen worden door onze deelnemers beoordeeld met een 9+.  

Voor uw luxe reis naar Nieuw-Zeeland en Schotland boeken wij de beste hotels en lodges van het land. In het mystieke Schotland heeft u de keuze uit klassieke 5-sterren hotels en de beste resorts in de Highlands.  Voor Nieuw-Zeeland hebben wij een mooi bouquet aan landelijke lodges en tophotels, natuurlijk gelegen in de prachtige natuur van dit wonderland. In overleg met u stellen wij het reisprogramma samen, eventueel met een extra programma voor bijvoorbeeld vlucht en stopovers naar Nieuw-Zeeland.

.Naast onze vaste reisprogramma's is het natuurlijk ook mogelijk om een privereis naar Schotland of Nieuw-Zeeland te maken. Wij hebben de afgelopen enkele mooie reizen samengesteld en gemaakt.  Wilt u met een eigen chauffeur op reis of misschien met uw vriendengroep of bedrijf een reis maken?  In overleg met u stellen wij een passend programma samen. Wat te denken van een 3-weekse reis door de natuur van Nieuw-Zeeland. Of een week naar de afgelegen eilanden van Schotland?