Het Team

Henk Roossien

De reisloopbaan van Henk begon met fiets- en wandelreizen binnen Europa en Amerika. Al reizend, wandelend en liftend door Europa en Azië landde hij in oktober 1990 voor het eerst in Nieuw-Zeeland, het begin van een lange liefde.

De afgelopen 15 seizoenen heeft Henk veel reizen begeleid in Nieuw Zeeland en West-Canada. In 2003 is hij Kaipara Reizen gestart en is sindsdien zelfstandig reisorganisator en reisbegeleider. Meer dan 5 maanden per jaar is Henk op pad om reizen te begeleiden, contacten met accommodaties te onderhouden en om aan onze reizen te bouwen.

Gaat u mee op een van onze reizen, dan deelt hij zijn passie voor de natuur en geologie van Nieuw-Zeeland en de mystiek van Schotland.  U ontmoet het alledaagse Nieuw-Zeeland en de kleurrijke Kiwi's, schuift aan in de pubs van Schotland en ziet de mooiste verborgen plekjes van beide landen.

Bianca Roossien

Bianca studeerde vrijetijdwetenschappen en heeft een grote passie voor reizen! Ze is thuis in de wereld van Marketing en Customer Relations en heeft haar sporen verdiend bij grote internationele bedrijven. Zij is verantwoordelijk voor de marketing en de technische kant van Kaipara Reizen en onderhoudt de contacten met verschillende organisaties.

De liefde voor het reizen heeft haar de afgelopen 20 jaar gebracht in Afrika en Azie,  maar vooral in Nieuw-Zeeland en Schotland. In Kaipara Reizen komt voor Bianca de passie voor het reizen samen met haar ervaring in het bedrijfsleven: "a dream come true!"