Over Kaipara Reizen

Kaipara Reizen is er voor Nederlanders en Vlamingen die op zoek zijn naar comfort en luxe reizen naar Nieuw-Zeeland en Schotland. Sinds 1997 ontwerpen en begeleiden we reizen. We hebben in die jaren tientallen groepsreizen naar deze landen begeleid. Daarnaast leveren we maatwerk voor wie met een autoreis wil genieten van onze mooie bestemmingen. 

Kaipara Reizen is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). De VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via de VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

Deze reizen zijn eigen producten, samengesteld met passie en kennis van het land. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, zowel voor de accommodaties als ook het vervoer en uw reiservaringen onderweg.

Als klein bedrijf hebben we direct contact met u als klant en weet u dat degene met wie u spreekt, passie en kennis heeft voor uw bestemming. Dat blijkt ook uit de waardering van klanten. In 2017 en 2018 geven klanten ons gemiddeld een 9,2.

We zijn gevestigd in Warnsveld, in de Achterhoek (een regio in de Nederlandse provincie Gelderland). De naam Kaipara Reizen is afgeleid van onze thuisregio in Nieuw-Zeeland, het Kaipara District.