Over Kaipara Reizen

Kaipara Reizen is er voor Nederlanders en Vlamingen die op zoek zijn naar comfort en luxe reizen naar Nieuw-Zeeland, Canada en dichter bij huis Schotland. Sinds 1997 ontwerpen en begeleiden we reizen. We hebben in die jaren tientallen groepsreizen naar Nieuw-Zeeland, Canada en Schotland begeleid. Daarnaast leveren we maatwerk voor wie met een autoreis wil genieten van onze mooie bestemmingen. 

Deze reizen zijn eigen producten, samengesteld met passie en kennis van het land. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, zowel voor de accommodaties als ook het vervoer en uw reiservaringen onderweg.

Als klein bedrijf hebben we direct contact met u als klant en weet u dat degene met wie u spreekt, passie en kennis heeft voor uw bestemming. 

Kaipara Reizen is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). De VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via de VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

Voorbeelden van recente reizen: