Reisprogramma 2017

Zion National Park, USA

Nu de dagen korter worden, kijken we vooruit naar het reisseizoen 2017.

Nieuw Zeeland

Dit seizoen zijn er geen plaatsen meer beschikbaar op de groepsreizen naar Nieuw-Zeeland, deze zijn volgeboekt. De reisdata voor het sezoen 2017/2018 zijn wel al bekend, zorg dat u er op tijd bij bent.

Wanneer u een autorondreis wilt maken in Nieuw-Zeeland, zijn er nog wel volop mogelijkheden.

Schotland

Schotland blijft een heerlijk land, met haar rijke cultuur en unieke natuur. Ook in 2017 gaan we weer naar Schotland, met diverse groepsreizen naar de Buiten Hebriden, Orkney eilanden en natuurlijk naar het 'vasteland' van Schotland.

Het is ook een heerlijk land om zelf rond te reizen. U kunt  met de veerboot en uw eigen auto meenemen, maar een fly-drive is vaak een gemakkelijkere oplossing. Zeker als u voor korte tijd gaat en de Hebriden of de Orkneys wilt verkennen.

Canada/USA

De reisdata voor de groepsreizen Canada zijn eveneens bekend.

Wilt u liever zelf rijden? Daar zijn zowel Canada als de USA voor gemaakt met brede en overzichtelijke wegen. In het verleden boden wij verschillende autoreizen naar deze landen aan, maar vanwege drukte beperken we ons nu tot Schotland en Nieuw-Zeeland. Alleen onze vaste klanten gaan we niet teleurstellen; voor u stellen wij graag een onvergetelijke rondreis in West-Canada of West-USA voor samen. Neem gerust contact met ons op.