Op tijd boeken, voorkom teleurstellingen

In het afgelopen jaar hebben we regelmatig mensen teleur moeten stellen, omdat ze te laat wilden boeken. Voor 2018 willen we u daarom waarschuwen: boek uw reis op tijd. Gelukkig plannen veel mensen hun reis voor de zomer al in de wintermaanden.

Schotland is de laatste jaren een bijzonder populaire reisbestemming, en terecht! Het is een schitterend land. Maar dat betekent ook dat u vooruit moet plannen. Wij zijn een kleinschalige reisorganisatie en kopen geen accommodaties groots in. We lopen er nu (in december 2017) al tegen aan dat sommige accommodaties al vol raken en dat we uit moeten wijken naar een alternatief. Nu zijn er gelukkig nog volop goede alternatieven te vinden. Wanneer u in de zomer op reis wilt, en in juni nog een aanvraag doet voor een autorondreis, zullen wij u helaas teleur moeten stellen.

Voor Nieuw-Zeeland geldt dat met name onze groepsreizen maanden van te voren volgeboekt zijn. Er zijn nu nog 4 plaatsen beschikbaar op de groepsreis met vertrek op 23 november 2018.

Wij horen graag van uw reiswensen en gaan met veel plezier aan de slag om een onvergetelijke reis voor u samen te stellen!