Gevonden reizen

Ontdek het Noord- en Zuideiland

Drie weken reizen door een van de mooiste landen op onze planeet. Nieuw-Zeeland is een land dat gemaakt is voor een autoreis. Met uitstekende wegen en een prachtige natuur, waar u overnacht in kwaliteitsmotels, hotels en lodges.

Een route van Auckland naar Christchurch, via het bergland, de stranden en de Nationale Parken van Nieuw-Zeeland. Onderweg komt u langs de prachtige vulkanen van Tongariro, het magische schiereiland van Kaikoura en de grootse gletsjermeren van het zuiden.

Onze klanten hebben ons beloond, want we hebben de Reis Orakel Jaarprijs 2014 gewonnen in de categorie Autorondreizen. De prijzen zijn uitgedeeld in de populairste categorieën op ReisOrakel en zijn gebaseerd op de objectieve ervaringen van de klanten van meer dan 200 reisorganisaties.

24 dagen op zoek naar de verborgen plekjes

U was al eens in Nieuw-Zeeland en wilt meer zien van dit schitterende land vol verrassingen. Of u heeft zin in reis naar de minder bekende gebieden van het land? Dan hebben wij speciaal voor u een reis samengesteld, buiten de drukkere seizoenen en passend bij de schitterende natuur.

31-daagse reis Noord- en Zuideiland - 4 sterren

Dit is uw droomreis met het mooiste van de beide eilanden van Nieuw-Zeeland. Van de subtropische Bay of Islands tot aan de woeste zuidkust van de Catlins en Dunedin. In 30 dagen reist u langs de volledige lengte van het schitterende land.

U overnacht op mooie locaties, in lodges gelegen in de natuur, appartementen aan het strand en kwaliteitshotels in de grotere plaatsen als Auckland, Wellington en Dunedin. U reist in de voetsporen van onze succesvolle auto- en groepsreizen en profiteert zo van meer dan 20 jaar reiservaring.

Exclusieve droomreis naar Pacific Paradise

Deze droomreis voert u langs de meest exclusieve lodges en tophotels in Nieuw-Zeeland. Van de Solitaire Lodge in Rotorua tot aan de Matakauri Lodge aan het Lake Wakatipu in Queenstown. U reist door het schitterende landschap, met iedere dag vele opties. Van helikoptervluchten boven de gletsjers, wandelingen in de Nationale Parken, zeilen in de Marlborough Sounds of gewoon heerlijk genieten van de beste lodges en resorts in Nieuw-Zeeland.

Genieten van de vrijheid en natuur in uw eigen Camper

Door met een camper in Nieuw Zeeland te reizen kies je voor een onafhankelijke en flexibele vakantie. Je hoeft je route en tijdschema slechts globaal vast te leggen. Onderweg bepaal je zelf waar en hoelang je wilt blijven. Het is heerlijk om ergens wat langer te kunnen blijven. Voor je een camper gaat huren in Nieuw Zeeland zijn er een groot aantal zaken waar je aan moet denken om je vakantie tot een succes te maken.

Genieten van prachtig golfbanen en de mooie natuur

Golf, de meest populaire sport in Nieuw Zeeland. Vrijwel elk dorp heeft zijn eigen volwaardige golfbaan; in totaal heeft het land meer dan 400 golfbanen, waarvan er een aantal van wereldklasse zijn. Daarmee is Nieuw Zeeland het land met de hoogste dichtheid aan golfbanen. Maar het is natuurlijk ook een land met een schitterende en gevarieerde natuur, van vulkanen en tropische regenwouden tot de ruige zuidelijke alpen.
 

Droomreis langs Bed & Breakfast Lodges

Dit is uw droomreis met het mooiste van de beide eilanden van Nieuw-Zeeland. Van de subtropische Bay of Islands tot aan de woeste zuidkust van de Catlins en Dunedin. U reist langs de volledige lengte van het schitterende land.

U overnacht op mooie locaties, in bed & breakfast lodges gelegen in de natuur, appartementen aan het strand en kwaliteitshotels in de grotere plaatsen als Auckland, Wellington en Dunedin. U reist in de voetsporen van onze succesvolle auto- en groepsreizen en profiteert zo van meer dan 20 jaar reiservaring.

28 daagse reis Noorder- en Zuidereiland

Sluimerend wakker worden met het geluid van de oceaan en genieten van een ontbijt in de zomerzon. Onze autoreis door Nieuw Zeeland met overnachtingen in luxe 4 & 5-sterren lodges en hotels. Een reis waar u kennismaakt met de vriendelijke en relaxte Kiwi's en reist via mooie routes.

Voor zowel de bourgondische levensgenieter als voor wie de schoonheid en rust van Nieuw-Zeelandse natuur wil ervaren is dit een prachtige reis. Wij stellen speciaal voor u een op maat gemaakt draaiboek samen, met daarin de beste restaurants en cafés, maar ook de leukste stops en rijroutes onderweg.

26-daagse kwaliteitsreis door landelijke Nieuw-Zeeland

Met meer dan 15 grote Nationale Parken en een kustlijn van 10.000 kilometer is het Nieuw Zeeland de ultieme natuurbestemming. Op onze Nature Autoreis overnacht u veelal in kwaliteits Bed & Breakfast lodges en motels, afgewisseld met comfortabele hotels in enkele grotere plaatsen.

Bovenal laat u op de drukkere plaatsen links liggen en reist u door het indrukwekkende landschap. Een reis voor de liefhebber van de natuur, de fascinerende geologie en geografie van dit prachtige land.