Ervaringen van klanten

 
We hebben de ervaring dat mensen  -voordat ze boeken- graag willen weten wat klanten die eerder met ons mee op reis zijn geweest zijn van de reis en van Kaipara Reizen als reisorganisatie vonden.
 
U kunt op een aantal plaatsen reacties van klanten terugvinden: op onze eigen site en onafhankelijke websites.
Onafhankelijke websites

Er zijn in Nederland verschillende onafhankelijke websites, die ervaringen van klanten met reisorganisaties verzamelen.

Reisorakel.nl heeft 200 reisorganisaties in kaart gebracht en verzamelt betrouwbare beoordelingen van reizigers. U kunt hier de ervaringen van klanten met Kaipara Reizen teruglezen.

Reisorakel reikt jaarlijks in een aantal categorieën een jaarprijs uit. Dit gebeurt op basis van de beoordelingen van klanten. Over 2014 heeft Kaipara Reizen de Reisorakel Jaarprijs in de categorie autorondreizen gewonnen. Over 2015 hebben we de Reisorakel Jaarprijs in de categorie groepsrondreizen gewonnen.

Reisgraag.nl is eveneens een onafhankelijke website, die ervaringen van klanten met meer dan 300 reisorganisaties verzamelt. Ook hier kunt u reacties van klanten van Kaipara Reizen terug lezen.

Op onze eigen website - bij de reizen
Bij onze reizen kunt u onder het tabblad "Reacties" teruglezen wat mensen die u in het verleden voorgingen gezegd hebben over hun reis.