Bestemmingen

Heeft u een voorliefde voor ruige natuur, groene streken en cultuur? Wij ook! Sinds 1990 reizen wij door de Engelstalige landen, met name in de 'koudere' klimaten: Nieuw Zeeland en Groot-Brittanië. Sinds 1997 begeleiden we groepsreizen in deze landen en bouwen we aan een schat aan ervaring in autorondreizen.

Onze Nieuw-Zeeland rondreizen laten u kennis maken met alle facetten van het land. Bijvoorbeeld de geologische geschiedenis, want nergens anders op onze planeet vind u in een relatief klein land zoveel verschillende landschappen. U reist door regenwouden, langs imposante bergmassieven, stranden en rotskusten en door het overal eindeloze groene landschap.

Een reis naar Schotland is een reis naar een land om in weg te dromen, zowel op onze autoreizen of ga mee op een kleinschalige groepsreis.  Kaipara Reizen wil u het echte Schotland laten zien, in de vorm van; rustige reisroutes, mooie plekjes onderweg en overnachtingen in kwaliteitsaccommodaties. We laten daarom ook de drukkere plaatsen uit ons programma want ook in Schotland is het toerisme de afgelopen jaren snel gegroeid.