Nieuw Zeeland

Onze Nieuw-Zeeland rondreizen laten u kennis maken met alle facetten van het land. Bijvoorbeeld de geologische geschiedenis, want nergens anders op onze planeet vind u in een relatief klein land zoveel verschillende landschappen. U reist door regenwouden, langs imposante bergmassieven, stranden en rotskusten en door het overal eindeloze groene landschap.

Gemaakt door de kenner. Voor ons als Boutique organisatie is iedere Nieuw-Zeeland reis een maatwerkreis. Uw reis wordt dan ook door ons persoonlijk samengesteld. We zijn ieder jaar 3 tot 4 maanden onderweg in Nieuw-Zeeland en uw reis is dan ook letterlijk een maatwerkreis samengesteld met 30 jaar Nieuw-Zeeland reiservaring.

De accommodaties zijn door ons uitgezocht en van uitstekende kwaliteit, veelal kleinschalig en natuurlijk dicht bij de natuur. Verder proberen we de drukste plaatsen te vermijden en bieden u het echte Nieuw-Zeeland, reizen en verblijven tussen de Kiwi’s. Boekt u bij ons een autoreis? Wij huren de auto's bij Nieuw-Zeelands grootste specialist, die ons een groot voordeel biedt; de auto gaat mee op de veerboot. Geen frustrerende auto omruil tussen de twee eilanden.

Boek op tijd!  Nieuw-Zeeland is een populaire bestemming en het loont om op tijd te boeken. Vooral voor reizen in de zomerperiode (januari, februari) zijn veel van onze accommodaties 5 tot 6 maanden van tevoren al behoorlijk volgeboekt.

Bekijk ons reisaanbod en ervaar ook waarom onze klanten onze reizen beoordeeld hebben met een 9+

 

28 daagse reis Noorder- en Zuidereiland

Sluimerend wakker worden met het geluid van de oceaan en genieten van een ontbijt in de zomerzon. Onze autoreis door Nieuw Zeeland met overnachtingen in luxe 4 & 5-sterren lodges en hotels. Een reis waar u kennismaakt met de vriendelijke en relaxte Kiwi's en reist via mooie routes.

Voor zowel de bourgondische levensgenieter als voor wie de schoonheid en rust van Nieuw-Zeelandse natuur wil ervaren is dit een prachtige reis. Wij stellen speciaal voor u een op maat gemaakt draaiboek samen, met daarin de beste restaurants en cafés, maar ook de leukste stops en rijroutes onderweg.

Link:

Exclusieve droomreis naar Pacific Paradise

Deze droomreis voert u langs de meest exclusieve lodges en tophotels in Nieuw-Zeeland. Van de Solitaire Lodge in Rotorua tot aan de Matakauri Lodge aan het Lake Wakatipu in Queenstown. U reist door het schitterende landschap, met iedere dag vele opties. Van helikoptervluchten boven de gletsjers, wandelingen in de Nationale Parken, zeilen in de Marlborough Sounds of gewoon heerlijk genieten van de beste lodges en resorts in Nieuw-Zeeland.

Link:

26-daagse kwaliteitsreis door landelijke Nieuw-Zeeland

Met meer dan 15 grote Nationale Parken en een kustlijn van 10.000 kilometer is het Nieuw Zeeland de ultieme natuurbestemming. Op onze Nature Autoreis overnacht u veelal in kwaliteits Bed & Breakfast lodges en motels, afgewisseld met comfortabele hotels in enkele grotere plaatsen.

Bovenal laat u op de drukkere plaatsen links liggen en reist u door het indrukwekkende landschap. Een reis voor de liefhebber van de natuur, de fascinerende geologie en geografie van dit prachtige land.

Link:

Genieten van prachtig golfbanen en de mooie natuur

Golf, de meest populaire sport in Nieuw Zeeland. Vrijwel elk dorp heeft zijn eigen volwaardige golfbaan; in totaal heeft het land meer dan 400 golfbanen, waarvan er een aantal van wereldklasse zijn. Daarmee is Nieuw Zeeland het land met de hoogste dichtheid aan golfbanen. Maar het is natuurlijk ook een land met een schitterende en gevarieerde natuur, van vulkanen en tropische regenwouden tot de ruige zuidelijke alpen.
 
Link:

Een reis voor u op maat, met chauffeur/gids

Beleef het mooie Nieuw Zeeland samen met uw vrienden, familie of collega's. Comfortabel genieten van het land terwijl u gereden wordt. Wanneeer u bij ons een maatwerkgroepsreis boekt, wordt het reisprogramma afgestemd op de wensen van de groep.

U gaat op pad met de onze ervaren chauffeur/reisbegeleider, genietend van de natuur en cultuur en overnachtend in kleinschalige top-accommodaties. Van boutique lodges in de natuur tot luxe resorts en golfcourses, wij weten de mooiste plekjes.

Enkele voorbeelden van de luxe accommodatie die wij voor u kunnen boeken:

Link:

Ontdek het Noord- en Zuideiland

Drie weken reizen door een van de mooiste landen op onze planeet. Nieuw-Zeeland is een land dat gemaakt is voor een autoreis. Met uitstekende wegen en een prachtige natuur, waar u overnacht in kwaliteitsmotels, hotels en lodges.

Een route van Auckland naar Christchurch, via het bergland, de stranden en de Nationale Parken van Nieuw-Zeeland. Onderweg komt u langs de prachtige vulkanen van Tongariro, het magische schiereiland van Kaikoura en de grootse gletsjermeren van het zuiden.

Link:

33-daagse reis - op zoek naar de verborgen plekjes

U was al eens in Nieuw-Zeeland en wilt meer zien van dit schitterende land vol verrassingen. Of u heeft zin in reis naar de minder bekende gebieden van het land? Dan hebben wij speciaal voor u een reis samengesteld, buiten de drukkere seizoenen en passend bij de schitterende natuur.

Link:

31-daagse reis Noord- en Zuideiland - 4 sterren

Uw droomreis met het mooiste van de eilanden van Nieuw-Zeeland. Een reis van de subtropische Bay of Islands tot aan de woeste zuidkust van de Catlins.

Vanaf 1990 zijn wij meer dan drie maanden per jaar onderweg in het prachtige land. Wij brengen u in contact met het echte Nieuw-Zeeland, de verborgen plekjes en vooral de rust en ruimte van het land.

U overnacht op mooie locaties, in lodges gelegen in de natuur, appartementen aan het strand en kwaliteitshotels in grotere plaatsen als Auckland en Wellington. 

Link:

Genieten van de vrijheid en natuur in uw eigen Camper

Door met een camper in Nieuw Zeeland te reizen kies je voor een onafhankelijke en flexibele vakantie. Je hoeft je route en tijdschema slechts globaal vast te leggen. Onderweg bepaal je zelf waar en hoelang je wilt blijven. Het is heerlijk om ergens wat langer te kunnen blijven. Voor je een camper gaat huren in Nieuw Zeeland zijn er een groot aantal zaken waar je aan moet denken om je vakantie tot een succes te maken.

Link:

20-daagse kwaliteit & comfort autoreis

Wakker worden met het geluid van de oceaan en genieten van de vroege vogels in het regenwoud. Onze  natuur-autoreis door Nieuw Zeeland met veel overnachtingen in 4 & 5-sterren lodges en cabins. Een reis waar u kennismaakt met de prachtige natuur van het mooie land.

Wij stellen speciaal voor u een op maat gemaakt draaiboek samen, met daarin de beste restaurants en cafés, maar ook de leukste stops en rijroutes onderweg. Maar bovenal laten wij u kennismaken met plekjes waar maar weinige reizigers zullen komen in de prachtige natuur van Nieuw-Zeeland.

Link:

Droomreis langs Bed & Breakfast Lodges

Dit is uw droomreis met het mooiste van de beide eilanden van Nieuw-Zeeland. Van de subtropische Bay of Islands tot aan de woeste zuidkust van de Catlins en Dunedin. U reist langs de volledige lengte van het schitterende land.

U overnacht op mooie locaties, in bed & breakfast lodges gelegen in de natuur, appartementen aan het strand en kwaliteitshotels in de grotere plaatsen als Auckland, Wellington en Dunedin. U reist in de voetsporen van onze succesvolle auto- en groepsreizen en profiteert zo van meer dan 20 jaar reiservaring.

Link:

24-daagse Boutique reis naar het Noord- en Zuideiland

Een reis voor liefhebbers van rust, ruimte en woeste natuur, maar ook voor genieters van het goede leven. Ervaar Nieuw-Zeeland en geniet van het mooie berglandschap, de stranden, regenwouden en de fascinerende geologie. Veel persoonlijke vrijheid en kleine groepen van maximaal acht personen. Gegarandeerd vertrek op onze luxe reis met vertrek op 16 maart.

Link:

Comfortabele landelijke 4 & 5 sterren accommodaties

Sluimerend wakker worden met het geluid van de oceaan en genieten van een ontbijt in de zomerzon. Een reis geschikt voor zowel de bourgondische levensgenieter als voor wie de schoonheid en rust van Nieuw-Zeeland wil ervaren. Deze rondreis laat u het mooiste van Nieuw-Zeeland zien. Er wordt gekozen voor een uitgekiende route, waarbij we veel mooie plekjes zoeken die nog niet door het grote toerisme ontdekt zijn. Een reis met veel natuur, comfort, privacy en rust.  Gegarandeerd vertrek 16 maart 2020, nog enkele plaatsen beschikbaar.

Link: