Canada

Kies voor een rondreis West Canada en geniet van ruige natuur, afwisselende landschappen en wilde dieren, zoals orka's, walvissen en grizzly beren. Van de met sneeuw bedekte bergtoppen van de Rocky Mountains tot de stranden van Vancouver Island, is Canada een van de mooiste landen om een onvergetelijke reis te maken.

14-daagse en 21-daagse reis, comfort en natuur

Een groepsreis naar West Canada met maximaal 10 Nederlandse en/of Vlaamse deelnemers. Een relaxte reis met excursies inclusief, kwaliteitsaccommodaties en veel individuele vrijheid. Onze groepsreizen in Canada worden begeleid door onze ervaren Nederlandse/Canadese reisbegeleider. Op reis dus met een echte expert!

Link:

18- daagse self drive 4WD winterrondreis, inclusief begeleiding

Onze Island Hopping On Ice / Ice Roads Adventure rondreis brengt u naar het hoge noorden van Canada; het gebied van goudzoekers, buffels, First Nations en vooral onvoorstelbaar veel natuur.

Het unieke van deze rondreis is dat u zelf achter het stuur zit van uw 4x4 terreinauto en uw reisleider/gids volgt door het immense Canadian Boreal Forest en over de wereldberoemde Ice Roads. Metersdik ijs voert u over o.a. het Athabasca Lake waar de vrachtauto's uit de TV-serie Ice Road Truckers heer en meester zijn.

Link:

Op reis in de Indian Summer in Oost Canada

Het Oosten van Canada toont zich op zijn mooist tijdens de z.g. Indian Summer. Tijdens het herfstseizoen, wanneer alle boombladeren gaan kleuren, veranderen de berghellingen in een ware gloed van groen, geel, oranje, rood en alles wat daar tussen zit. Een waar feest voor het oog. Dat alles wordt vervolgens gelardeerd met prachtige meren, ruige zeekusten, liefelijke zandstranden, tegen de berghellingen aangeplakte dorpjes en vele pittoreske vuurtorens.

Link: